Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda altın zincir görmek

Rüyada boynunda altın zincir görmek

Rüyada boynunda altın zincir görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda altın zincir gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, zararın telafi edileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine inanılır.

Rüyada boynuna altın zincir takmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunda altın zincir görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna zincir takmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulur.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Rüyada boynunda zincir görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kopmuş altın zincir görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments