Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada boynunda altın zincir görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet eder.

Rüyada boynuna altın zincir takmak sıkıntılarının sona ereceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek çok zor günler geçirileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunda zincir görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi güç elde edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın zincirli kolye görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments