Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kolye zinciri görmek

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Rüyada gümüş kolye zinciri gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, önemli atılımlar yapacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada gümüş zincir bulmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye zinciri görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada zincir kolye takmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada zincir kolye görmek acı tecrübeler edineceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın zincirli kolye görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments