Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda gümüş zincir görmek

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına inanılır.

Rüyada boynunda gümüş zincir gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kazancında artış olacağına işaret eder.

Rüyada gümüş zincir bulmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, huzur bulacağına inanılır.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek umduklarını bulamayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Rüyada boynunda zincir görmek isyan edeceğine, düzeninin sarsılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments