Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna zincir takmak

Rüyada boynuna zincir takmak

Rüyada boynuna zincir takmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuna zincir takmak gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada boynuna altın zincir takmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna zincir takmak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet eder.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işarettir.

Rüyada boynunda altın zincir görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayat boyu çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek böylece hayatından memnun olacağına, aile içinde saadetinin artacağına, hile ile mal elde etmeye rivayet eder.

Rüyada boynunda zincir görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabaya zincir takmak rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments