Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna altın zincir takmak

Rüyada boynuna altın zincir takmak

Rüyada boynuna altın zincir takmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Rüyada boynuna altın zincir takmak şeref ve haysiyetin artacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına inanılır.

Rüyada boynuna zincir takmak kötü günlerin arkada kalacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Rüyada boynunda altın zincir görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada koluna altın zincir takmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, emeğinden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, fakirlikten kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda zincir görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments