Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda leke görmek

Rüyada boynunda leke görmek

Rüyada boynunda leke görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunda leke gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada boynunda leke görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavanda leke görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişte siyah leke görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar lekesi görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet eder.

Rüyada lekeli yumurta görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek lekesi görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada lekeli gelinlik giymek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments