Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli gelinlik giymek

Rüyada lekeli gelinlik giymek

Rüyada lekeli gelinlik giymek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada lekeli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada lekeli gelinlik giymek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada gelinlikte leke görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına yorulur.

Rüyada lekeli gelinlik görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada lekeli elbise giymek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada transparan gelinlik giymek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Rüyada beyaz gelinlik giydiğini görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evli olan gelinlik giymek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments