Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli yumurta görmek

Rüyada lekeli yumurta görmek

Rüyada lekeli yumurta görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, aile hayatına adım atılacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli yumurta gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada lekeli yumurta görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, amaçlarını yerine getireceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada dişte leke görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada lekeli ceket görmek gelişim içine gireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sağlığının geri geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada suratta leke görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada tavanda leke görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işarettir.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments