Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek lekesi görmek

Rüyada çilek lekesi görmek

Rüyada çilek lekesi görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek lekesi gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada çilek lekesi görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulur.

Rüyada çilekli yaş pasta yemek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, iflas edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada çilek toplamak ve yemek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan çilek almak maddi varlığının çoğalacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada olmamış çilek yemek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada çilekli tatlı yemek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet eder.

Rüyada tatlı çilek yemek sorununu kolayca çözeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işarettir.

Rüyada çilek ve erik görmek saygınlığına leke sürüleceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments