Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda kuran görmek

Rüyada boynunda kuran görmek

Rüyada boynunda kuran görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Rüyada boynunda kuran gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada boynunda kuran görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada boynuna kuran asmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boy kuran görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kuranı boynuna asmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada küçük boy kuran görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada boy abdesti almamak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, hatalarını düzelteceğine delalettir.

Rüyada boy uzamak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iyilik bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments