Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boy kuran görmek

Rüyada büyük boy kuran görmek

Rüyada büyük boy kuran görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, iyi hissedileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük boy kuran gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada büyük boy kuran görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, şansının bahtının açılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Rüyada küçük boy kuran görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Rüyada boynunda kuran görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada boynuna kuran asmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet eder.

Rüyada kuranı boynuna asmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, bir araya geleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük kuran görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük kuranı kerim görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kuran görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments