Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy uzamak

Rüyada boy uzamak

Rüyada boy uzamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada boy uzamak gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada boynunun uzadığını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada boy uzamak aile içinde de bereketin artacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada boy uzadığını görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyumun uzadığını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet eder.

Rüyada sakalı uzamak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yeni adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments