Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı boynuna asmak

Rüyada kuranı boynuna asmak

Rüyada kuranı boynuna asmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı boynuna asmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada kuranı boynuna asmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna kuran asmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tesbihi boynuna asmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerim asmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Rüyada duvara kuran asmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çirkin amellere, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda kuran görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük boy kuran görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada küçük boy kuran görmek kötü düşmana, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments