Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna kuran asmak

Rüyada boynuna kuran asmak

Rüyada boynuna kuran asmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, para pul sahibi olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna kuran asmak gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Rüyada kuranı boynuna asmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna kuran asmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada tesbihi boynuna asmak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Rüyada duvara kuran asmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerim asmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük boy kuran görmek çok mutlu olunacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada boynunda kuran görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada büyük boy kuran görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments