Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunu uzun görmek

Rüyada boyunu uzun görmek

Rüyada boyunu uzun görmek hanesindeki rızkın da artacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyunu uzun gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek dik durmaya çalışacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada boyunu uzun görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Rüyada boyunun uzun olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments