Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda beze görmek

Rüyada boynunda beze görmek

Rüyada boynunda beze görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, umutlarının kırılacağına delalet eder.

Rüyada boynunda beze gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada boynunda beze görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, arabuluculuk yapılacağına, kazancın yetmez olacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde beze görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sırtta beze görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek şansının ve bahtının açılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına tabir olunur.

Rüyada kafada beze görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında beze görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamurdan beze yapmak hakkıyla kazanca, acı veren durumların vuku bulacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet eder.

Rüyada yağ bezesi görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments