Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda ben görmek

Rüyada boynunda ben görmek

Rüyada boynunda ben görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boynunda ben gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boynunda ben görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ben aldırmak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yüzünde ben görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada kolda ben görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bengü görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, alim insanlardan sayılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirine benzeyen insanlar görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sevinç ve sürura, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda et beni görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments