Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ben aldırmak

Rüyada ben aldırmak

Rüyada ben aldırmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ben aldırmak gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Rüyada ben aldırmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük aldırmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kan aldırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, muradına eremeyeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada bacak kıllarını aldırmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği aldırmak istemek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına inanılır.

Rüyada karın yağlarını aldırmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dikiş aldırmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments