Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada babamın beni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek refah içinde olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bol para kazanacağına işarettir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalettir.

Rüyada babasının dövdüğünü görmek bereketli işlere gireceğine, ağır günler geçireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada babasını dövmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalettir.

Rüyada anne baba dövmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını dövmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments