Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde ben görmek

Rüyada yüzünde ben görmek

Rüyada yüzünde ben görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, hatalı yollara gireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada yüzünde ben gördüyseniz:

  • Evinizi geliştirmenize yardım edecek projelere veya aileniz ya da arkadaşlarınızla enerji harcayabileceğiniz aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada yüzünde et ben görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde et beni görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, uzaktan haberler işiteceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde ben görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, Allah’ın yolundan gideceğine delalettir.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada yüzü benli görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments