Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bengü görmek

Rüyada bengü görmek

Rüyada bengü görmek geleceğine bakacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bengü gördüyseniz:

  • Pratik uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada beyaz ben görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kolunda et beni görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbekte ben görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada fareye benzeyen hayvan görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet eder.

Rüyada birbirine benzeyen insan görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada beni kovalamak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments