Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda saat görmek

Rüyada boynunda saat görmek

Rüyada boynunda saat görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunda saat gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada boynuna saat takmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada boynunda saat görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, evlerindeki huzurun artacağına rivayet eder.

Rüyada boynunda kızarıklık görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın boynunu sıkmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna zincir takmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, şöhret ve hayır getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Rüyada boyu küçülmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, fakirlerin güleceğine inanılır.

Rüyada boynunda altın görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yeni bir eve sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments