Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna kolye takmak

Rüyada boynuna kolye takmak

Rüyada boynuna kolye takmak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada boynuna kolye takmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Rüyada boynuna kolye takmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek ruhsal olarak etkileneceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek her daim Allah yolunda olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada boynunda kolye görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments