Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna ip takmak

Rüyada boynuna ip takmak

Rüyada boynuna ip takmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, evlenme yolunda adım atacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna ip takmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Rüyada boynuna ip takmak hasretin ve özlemin biteceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuna ip geçirmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynunda ip görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna ip dolamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, hayatının alt üst olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada boynuna ip dolanmak isteklerini yerine geleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine işarettir.

Rüyada boynuna şal takmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuna kolye takmak tatsızlıkların aşılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işarettir.

Rüyada boynuna eşarp takmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments