Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işarettir.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunda altın kolye görmek kendinden emin adımlar atacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynundaki kolyenin koptuğunu görmek çok büyük hayır duası alınacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hayallerine ulaşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments