Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boynunda kolye görmek

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, anne baba duasının alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda kolye gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada boynuna kolye takıldığını görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek boynunda kolye görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boynunda kolye görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet eder.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Rüyada boynunda altın kolye görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments