Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda kolye görmek

Rüyada boynunda kolye görmek

Rüyada boynunda kolye görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bereketin artacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, parasının ve malının da artacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada boynunda kolye gördüyseniz:

  • Yardımlar alabilirsiniz.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda kolye görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boynunda kolye görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, borcunun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek malından ve parasından olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak rakiplerini alt edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna kolye takmak moralinin yükseleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments