Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna altın zincir takmak

Rüyada koluna altın zincir takmak

Rüyada koluna altın zincir takmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın zincir takmak gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Rüyada koluna altın zincir takmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda altın zincir görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol zinciri görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zincir takmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada arabaya zincir takmak kötü haberler alınacağına, hep yerinde sayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna zincir takmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zincir kolye takmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments