Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın birisinden altın almak

Rüyada altın birisinden altın almak

Rüyada altın birisinden altın almak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, rahat yüzü göreceğine, kendisini eve kapatacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada altın birisinden altın almak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Rüyada altın kazandığını görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, ruhen güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altından anahtar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yelek görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında beze görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasından altın bilezik almak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına yorulur.

Rüyada kolunun altında kıl görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments