Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından altın bilezik almak

Rüyada başkasından altın bilezik almak

Rüyada başkasından altın bilezik almak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasından altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

Rüyada geline altın bilezik takmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada altın bileziklerini çaldırmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik yemek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezik çaldırmak ömrünün de uzun olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Rüyada erkekte altın bilezik görmek insanların saygısının kazanılacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden altın bilezik takmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada altın küpe ve bilezik görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Rüyada altın bilezik altın yüzük görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments