Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kazandığını görmek

Rüyada altın kazandığını görmek

Rüyada altın kazandığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada altın kazandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada çeyrek altın kazanmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Rüyada yarışmada altın kazanmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada altın bilezik kazanmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kazandığını görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada altın kazanmak işlerin günden güne açılacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada altın madalya kazanmak üzüleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada kupon kazanmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments