Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaplamalı kuran görmek

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek istediği herşeye sahip olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada altın kaplamalı kuran gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada altın kaplamalı ev görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada altın kaplama diş görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kaplama tabanca görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kaplama görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kaplama saat görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada altın kaplama silah görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada kaplama dişin düştüğünü görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments