Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yelek görmek

Rüyada altın yelek görmek

Rüyada altın yelek görmek iş hayatında terfi alınacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Rüyada altın yelek gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada altın yelek görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yelek giymek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, para sıkıntısının olmayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bebek yeleği görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bebek yeleği görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu yelek görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirmizi yelek görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yelek almak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri yelek görmek çok ünlü bir kişi olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments