Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı bıyık görmek

Rüyada boyalı bıyık görmek

Rüyada boyalı bıyık görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyalı bıyık gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Rüyada boyalı bıyık görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın bıyık almak çok üzüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı bıyıklı görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalettir.

Rüyada bıyık sakal görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada bıyıklı halini görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek mevlit okutacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş bıyık görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, hırpalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç bıyık görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments