Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk boya görmek

Rüyada sarı renk boya görmek

Rüyada sarı renk boya görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk boya gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sarı renk boya görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk boya görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada renkli boya kalemi görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada renkli boya görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına inanılır.

Rüyada mor renk boya görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk boya görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, karşılığını bulacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada beyaz renk boya görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments