Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya badana yapan birini görmek

Rüyada boya badana yapan birini görmek

Rüyada boya badana yapan birini görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada boya badana yapan birini gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Rüyada badana boyası görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boya badana görmek kendisini keşfedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evi badana boya yapmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada boya badana yapmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada badana boya yapmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada badana boya yaptırmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boya badana yapan birini görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments