Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya badana görmek

Rüyada boya badana görmek

Rüyada boya badana görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada boya badana gördüyseniz:

  • İletişimin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz boya badana yapmak sorumlu tutacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Rüyada badana boyası görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada boya badana yapmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevilen bir dostun geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada badana boya yaptırmak her istediğini elde edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, aileden ayrı kalınacağına işaret eder.

Rüyada boya badana yapan birini görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulur.

Rüyada boya badana görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Rüyada badana boya yapmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evi badana boya yapmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments