Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badana boyası görmek

Rüyada badana boyası görmek

Rüyada badana boyası görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada badana boyası gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada boya badana yapan birini görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada badana boyası görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada badana boya yapmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada boya badana yapmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevdiği birine hediye alacağına delalet eder.

Rüyada badana boya yaptırmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boya badana görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada beyaz boya badana yapmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada evi badana boya yapmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments