Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badana boya yapmak

Rüyada badana boya yapmak

Rüyada badana boya yapmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada badana boya yapmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada boya badana yapmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi badana boya yapmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, verilen emeklerin heba olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz boya badana yapmak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Rüyada badana boya yapmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada boya badana görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada badana boyası görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada badana boya yaptırmak aralarında bir konuşma geçeceğine, karlı işler alacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada boya badana yapan birini görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments