Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badana boya yaptırmak

Rüyada badana boya yaptırmak

Rüyada badana boya yaptırmak evi kendisinin çekip çevireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada badana boya yaptırmak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada badana boya yapmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boya badana yapan birini görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada badana boyası görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boya badana yapmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boya badana görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi badana boya yapmak bilgilerle donanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada badana boya yaptırmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments