Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna çatlatmak

Rüyada ayna çatlatmak

Rüyada ayna çatlatmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına inanılır.

Rüyada ayna çatlatmak gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada çatlayan ayna görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret eder.

Rüyada ayna çatlatmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada ayna çatlaması görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlamış ayak görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sorunlarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlamış el görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada çatlamış toprak görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada çatlamış ayak topuğu görmek umutlarının biteceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada cam çatlatmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments