Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı ayna görmek

Rüyada taşlı ayna görmek

Rüyada taşlı ayna görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı ayna gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada taşlı ayna görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayna parçası görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının aynaya baktığını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada aynada sırtını görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada aynada saçının döküldüğünü görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada ayna hediye edildiğini görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini aynada görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada elinde ayna tutmak şansın önünün kesileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments