Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynanın içine girmek

Rüyada aynanın içine girmek

Rüyada aynanın içine girmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, hem verimi yükselteceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada aynanın içine girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada aynanın içine girmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayna silmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada aynanın içinden geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada aynada başkasını görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada evde ayna görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık ayna görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada aynada makyaj yapmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın aynasının kırıldığını görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments