Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada sevdiğini görmek

Rüyada aynada sevdiğini görmek

Rüyada aynada sevdiğini görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, moralin bozulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada sevdiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Rüyada aynada sevdiğini görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini aynada görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayna kırdığını görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ayna görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada aynada saçlarının beyazladığını görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sıhhat kazanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada aynayı kırmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments