Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendine bakmak

Rüyada aynada kendine bakmak

Rüyada aynada kendine bakmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada aynada kendine bakmak gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada kendine aynada bakmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aynada dişlerine bakmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda aynaya bakmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Rüyada aynada gözlerine bakmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada ayna bakmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada aynada kendine bakmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments