Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gusül abdesti almayı unutmak

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada gusül abdesti görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada camide gusül abdesti almak işlerinin çok açılacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada gusül abdesti öğretmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada banyoda gusül abdesti almak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gusül abdesti almak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde gusül abdesti almak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments