Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda altin takmak

Rüyada boynunda altin takmak

Rüyada boynunda altin takmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunda altin takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Rüyada boynunda altin takmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada boynuna şal takmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada boynuna tesbih takmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hayır dualarına nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna yüzük takmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tesbihi boynuna takmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna zincir takmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada boynuna muska takmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments