Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşlukta olmak

Rüyada boşlukta olmak

Rüyada boşlukta olmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşlukta olmak gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sonsuz boşluk görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğu görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa basmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, her gün daha fazla dolacağına rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada boşlukta uçmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine delalettir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak para ve zaman ayıracağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada apartman boşluğu görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments