Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşlukta uçmak

Rüyada boşlukta uçmak

Rüyada boşlukta uçmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşlukta uçmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler.

Rüyada boşlukta uçmak kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada boşluğa uçmak yanlış yatırımlar yapacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yükünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin boşluk görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, iyi halinin kalmayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada boşluktan atlamak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşlukta durmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments